Gerçek hayattan ilham alan bir kitap: Şifanın İzinde
Esra Kırsever’in kendi hayatından ve tecrübelerinden yola çıkarak yazdığı Şifa Arayışı hayatın ta kendisi diyebiliriz. İşte; Kendisi de hekim olan Kırsever, annesinin hastalığıyla başlayan süreci ve ona çare ararken klasik tıbbı kullanarak geliştirdiği yöntemleri okuyucuyla paylaşıyor.
Biorezonans, akupunktur ve enerji terapisi olarak da bilinen alternatif tıp yöntemi olan Bach çiçekleri gibi konularda derinlemesine bilgilerin yer aldığı kitap, bu alana ilgi duyan herkesin anlayabileceği bir dille sunuluyor.
Hem biyografinin hem de tıbbi yöntem ve bilgilerin yer aldığı eser, sorunlara getirdiği mistik bakış açısıyla öne çıkıyor.
Bach çiçekleriyle Şemsettin Sivasi’nin Gülşenabad eseri arasında bağlantı kuran Kırsever;
Şiir tarzında bir çalışma
“Mesnevi üslubuyla yazılan eser, medeniyetimizin insanoğlunu diriltmek, diriltmek için ürettiği eserdir.”
Yaptıran büyüklerimizden Şemseddin Sivasî’ye aitti. “Çiçeklerin simgeleriyle yani frekanslarıyla insanların maddi ve manevi dertlerine çare olmayı anlatan manzum bir eserdir” diyor.
Sayfa: 184
Yeni bir bakış açısı
Kitapta yer alan görseller ve grafikler bahislerin daha iyi anlaşılmasına yardımcı olurken, QR kodları da okuyucuyu Esra Kırsever’in konuyla ilgili detaylı görsellerine yönlendiriyor. Alanında ilk kitaplardan biri olan Şifayı Aramak, okuyucuyu birçok açıdan besliyor ve daha önce deneyimlenmemiş bir bakış açısı sunuyor.
Kitabın bir kısmı…
Güncel ve klasik zaman
“Zamanlamadan bağımsız olarak, örneğin güncel ya da geleneksel, ikisi de tek bir bilginin iki yönüdür. Bir sınıflandırma yapmam gerekirse bunun biyokimyasal-biyofiziksel tıp ya da moleküler titreşimsel tıp şeklinde olması gerektiği fikri oluşmaya başladı. bana yaklaş.”
haber-germencik.com.tr